Brood van Bakker Boersma is vers het lekkerst. Dit komt door ons uitgekiende receptuur voor de broden. Door onze specifieke kennis van de grondstoffen, de juiste combinaties gist en desem, kunnen wij natuurlijke broodverbeteraars inzetten in plaats van de gebruikelijke industriële broodverbeteraars. Dit proeft u aan het brood. Wilt u het toch bewaren? Hoe bewaar je brood het beste?
Hoe bewaar je brood?
Brood kan je het beste bewaren in de plastic zak van Boersma, die je opbergt in een afgesloten broodtrommel. Hierdoor blijft het brood het langst zacht en mals. Het is belangrijk dat de broodtrommel schoon en fris is, dus zonder kruimels en condens. Brood wat ongesneden is, blijft ook langer vers. Ligt het brood toch al wat langer, dan kun je brood kort oppiepen in een voorverwarmde oven. Bewaar brood niet in de koelkast. Daarin veroudert het veel sneller, en zetmeel in brood laat water los tussen -5°C en +5°C, waardoor het brood uitdroogt.