Ons assortiment

Nagenoeg alle producten worden door Sjouke Boersma en zijn team zelf gemaakt. Dit met veel tijd, liefde en vakmanschap. Het grootste deel wat verkocht wordt zijn broodproducten, maar ook banket,  ontbijtkoek en suikerbrood vindt gretig aftrek.

Schappen met broden in Bakkerij Boersma

Uitgebreid assortiment

Het is bijna onnoemelijk om alle soorten brood op te noemen. Er is altijd een vast basisassortiment te verkrijgen. De meeste klanten kunnen hier een prima keuze uit maken. En wij kunnen u natuurlijk goed adviseren bij een specifieke voedingsvraag, omdat we exact weten uit welke componenten ons broodproduct bestaat.

Een greep uit ons basis assortiment: op basis van gist of desem

  • tarwebrood
  • volkorenbrood
  • grof volkoren van zelf gemalen meel
  • (melk) witbrood
  • desem bruin
  • desem wit
  • Beiers volkoren
  • maisbrood
  • krentenbollen
  • mueslibollen
  • zachte broodjes wit en bruin
  • harde broodjes / stokbrood wit en bruin
  • croissants
  • (ham)/ kaas croissants
  • ciabatta's
  • saucijzenbroodje

Bijzonder assortiment

Maar ook broden met kruiden, olijven en noten maken wij al jarenlang. Momenteel is het veel speltproduct wat wordt gevraagd. Waarbij het malen van spelt op de eigen graanmolen onze specialiteit is.

Een greep uit ons bijzonder (lekkere) assortiment:

  • Amersfoorts bierbrood
  • boersmabrood
  • blonde jager
  • klinkhamer
  • pompoenmik
  • keientrekker
  • balnotenbrood
  • Bamburger spelt
  • pain de campagne
  • honing speltbrood
  • Veluws speltbrood
  • vijgen-dadelbrood
  • cranberry-notenbrood
  • cereal stokbrood
  • Zwitsers draaibaguette

Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan ontbijtkoek volgens eigen recept, zoals de Amarenekoek, volkoren-ontbijtkoek en speltkoek. Ook bakken wij traditioneel Fries suikerbrood.

Eigen recepturen samenstellen

Wij stellen ons eigen receptuur samen en maken ons eigen desem. Door gebruik te maken van het natuurlijke gistingsproces duurt ons proces van broodbakken langer dan bij de meeste andere bakkers, maar hierdoor komen de bestanddelen (gist, desem) beter tot hun recht. En zo ontstaat een eigen receptuur. Kortom, het proces duurt langer, maar dat noemen wij hier ons ambacht en liefde voor het vak.

Ons adres

Bakker Boersma
Zuidsingel 60
3811 HD Amersfoort

Logo Bakker Boersma

Openingstijden

Openingstijden Bakker Boersma:

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
zaterdag van 07.00 - 16.00 uur
zondag: gesloten

Telefoon

Telefoon tijdens openingstijden:
033 472 0 571